Merken

À la

De reis van À la begon in 2013 in India. Ze werden geïnspireerd door de lokale bevolking, hun talenten en vakmanschap. À la vertelt verhalen van mensen, producten en culturen. Alle producten zijn handgemaakt in India, voldoen aan de hoge kwaliteitsnormen en zijn gemaakt onder lokale veilige en ethische werkomstandigheden.

Club Nomad

Een tof merk, gerund door lieve eigenaressen Isabel & Suzanne. Twee zussen uit Brabant. Van jongs af aan zijn ze door hun ouders aangestoken met een voorliefde voor interieur en authentieke accessoires. Na een reis in de stad Marrakech viel alles op zijn plaats en besloten ze hun droom en passie achterna te gaan. Deze prachtige producten en ambacht moesten gezien en gedeeld worden! En wat ben ik trots dat wij daar een onderdeel van mogen zijn.

Peri Design

PeriDesign bestaat al sinds 1994 en is een echt familiebedrijf. De producten krijgen alle aandacht die ze verdienen. Ze moeten voldoen aan al hun normen (origineel, exclusiviteit en kwalitatief).

Rustik Lys

De kaarsen van Rustik Lys worden nog voor een groot deel op traditionele wijze en deels met de hand vervaardigd. Daarvoor gebruiken zij uitsluitend de beste grondstoffen en fabricagemethodes voor mens en milieu die voldoen aan de allerhoogste kwaliteitsnormen. De fabrieken waar ze mee samenwerken zijn continue bezig met het aanbrengen van verbeteringen zodat ook hun ecologische voetprint zo klein mogelijk blijft.