Retourneren

We hopen natuurlijk dat je blij bent met je aankoop! Ben je toch niet helemaal tevreden? Stuur je bestelling dan binnen 14 dagen retour aan ons. We kunnen een terugbetaling enkel garanderen als de items in perfecte conditie zijn en verpakt zijn in de originele verpakking.

Retourneer je de volledige bestelling? Dan worden ook de verzendkosten terugbetaald (de retourkosten zijn wel voor eigen rekening). 

Hoe kan ik een bestelling retourneren?

  1. Stuur een mailtje naar info@gaaya.nl om je retour aan te melden en het retouradres op te vragen; 
  2. Verpak de items in de originele verpakking en stuur het pakket naar ons op.

De kosten voor het retourneren van je bestelling zijn voor eigen rekening en risico. Bewaar daarom altijd je retourbewijs. 

Een terugbetaling kan alleen gedaan worden via de oorspronkelijke betalingsmethode. Zodra je retour is verwerkt ontvang je van ons een e-mail.

Ruilen

Het is helaas niet mogelijk om items te ruilen. Wil je een nieuw item ontvangen in plaats van je bestelling? Retourneer dan je pakket volgens de stappen hierboven en plaats een nieuwe bestelling via onze site. 

Is je artikel beschadigd toen het bij jou binnen kwam?

Onze excuses, dat is niet de bedoeling. Maar wij gaan dit voor je oplossen! Stuur een mailtje naar info@gaaya.nl inclusief een foto van het item, dan zorgen we voor een verzendlabel op onze kosten en maken we alles in orde.